Lovačko udruženje "Srebrnica" - Stragari

Osnovano 1956.godine

Vesti


Lov Sabatti puškama

Preduzeće Meteor Stil iz Kragujevca, je 15 godina zastupnik i uvoznik lovačkih pušaka renomiranog italijanskog proizvođača Sabatti.

Puške Sabatti se odlikuju vrhunskim kvalitetom izrade, malom težinom, odličnim balansom i prefinjenim fabričkim gravurama. Pojedini modeli imaju i pozlatu na obarači kao i orahove kundake više klase.

Zbog kvaliteta, dizajna i prisupačnih cena, puške Sabatti su postale prepoznatljiv brend u Srbiji.

U Meteoru zbog veće tražnje pripremaju uvoz novog kontigenta Sabatti pušaka za proleće 2021. godine.

U mesecu novembru ove godine organizovan je promotivni lov sa Sabatti puškama na teritoriji LU Srebrenica iz Stragara i gde je kao gost bio Radoš Bajić koji je vlasnik jedne od Sabatti pušaka sa kojom lovi dugi niz godina.

Početkom ove godine u prodaji se nalazi po prvi put na tržištu Srbije lovački karabin SAPHIRE koji je među najnovijim modelima. On je po svojim karakteristikama odgovor na lovačke karabine drugih evropskih proizvođača, ali po znatno pristupačnijoj ceni. Ono sto ovaj karabin posebno izdvaja je mogućnost zamene cevi i kalibra. Na našem tržištu dostupni su karabini u kalibrima 30-06-Spring i 7x64. Od rezervnih cevi dostupni su kalibri: .243 Win, .270 Win, 6,5x55 SE, 30-06 Spring i 7x64. Cev je dužine 610 mm, a ukupna dužina karabina je 1140 mm. Mase je 3,3 kg, okvir je jednoredni kapaciteta 3+1.

Od ostalih modela u prodaji izdvajamo lovačke puške u kalibrima 12 i 20, modele Falcon, Artemida, Olimpo sporting, Jaguar mon, Jaguar lux, Saba i Saba mon.

Od karabina u prodaji su Rover u kalibrima .223 Rem, 30-06, i 7x64, kombinovana lovačka puška Forest ST, Dvokuglara Ekspress 230 mon u kalibru 30-06.

Navedeni modeli se nalaze u prodajnom salonu Meteora u Kragujevcu, u ulici dr. Zorana Đinđića bb - suturen RK Beograd.





<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU